by

Κλόουνς

Εξετάζεται η νομιμότητα της συμμετοχής των Σπαρτιατών στην Βουλή σύμφωνα με την ανάρτηση στο in.gr.

Εκλογοδικείο: Εξετάζεται η νομιμότητα της συμμετοχής των Σπαρτιατών στη Βουλή

Υπάρχουν όμως κάποια κόμματα που υποστηρίζουν ανοιχτά τους τρομοκράτες της 17Ν αποκαλλωντας τους ως επαναστάτες. Ενώ σε διάφορες περιπτώσεις συμμετείχαν σε εγκληματικές τρομοκρατικές οργανώσεις παιδιά βουλευτών της αριστεράς.

Στα παρασκήνια ούτε ο Μητσοτάκης θέλει ακροδεξιά κόμματα στην Βουλή γιατί θα τον ξεμπρωστιάζουν (βλ. ΧΑ), αλλά ούτε και κανένα κόμμα της αριστεράς για ευνόητους λόγους. Αυτό σημαίνει οτι όποιο ακροδεξιό κόμμα τολμήσει και μπει στην βουλή, θα έχει να αντιμετωπίσει σύσσωμο το σύστημα τόσο το κομματικό όσο και το μιντιακό. Από την άλλη όμως, η δημοκρατία μας αντέχει τα ακροαριστερά κόμματα που αποδεδειγμένα έχουν άριστες σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, εντάξει βγάζει μάτι οτι πίσω από τους Σπαρτιάτες είναι ο Κασσιδιάρης. Αλλά βρε θεματοφύλακες της δημοκρατίας με δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνεται πολιτική. Δεν γίνεται να κωφεύεις σε κραυγαλαίες καταστάσεις υπονόμευσης της δημοκρατίας από την αριστερά (βλ. τρομοκρατία, 17Ν) και να εξαντλείς την αυστηρότητα στα δεξιά.

Γράψτε ένα σχόλιο...

Comment